Showbiz

Elita dhe Gjiko bëhen prindër për herë të dytë

Elita dhe Gjiko bëhen prindër për herë të dytë

Elita ka sjellë në jetë fëmijën e dytë, vajzën e saj. Lajmin e jep Telegrafi pa dhënë më shumë detaje të tjera. Ata sqarojnë se bebi erdhi në jetë më prerje Cezariane në një klinikë private në Prishtinë.

As Elita dhe as Gjiko nuk e kanë zbuluar emrin e vajzës. Kanë thënë vetëm se ashtu si Zërit, i kanë gjetur diçka të veçantë.