Showbiz

Emrin me luan e numrat me flutur. Si i mbuluan vipat tatuazhet pas ndarjes?

Emrin me luan e numrat me flutur. Si i mbuluan vipat tatuazhet pas ndarjes?

Disa i konsiderojnë tatuazhet si shprehje të dashurisë. Gdhendin emra e data të rëndësishme në trup, sidomos për partnerët. Po pas ndarjes? Ja me çfarë i mbuluan vipat.

Emrin me luan e numrat me flutur. Si i mbuluan vipat tatuazhet pas ndarjes?

Eva Longoria bëri disa tatuazhe për ish-burrin e saj, basketbollistin Tony Parker. I pari ishte nënta, numri i fanelës së tij. Një tjetër ishte data e dasmës. Pas ndarjes i fshiu.

Emrin me luan e numrat me flutur. Si i mbuluan vipat tatuazhet pas ndarjes?

Heidi Klum bëri një tatuazh me emrin e bashkëshortit dhe inicialet e fëmijëve. Pas divorcit e fshin gjysmën e tatuazhit. Se cilën pjesë e merrni vetë me mend.

Emrin me luan e numrat me flutur. Si i mbuluan vipat tatuazhet pas ndarjes?

Kaley Cuoco e mbuloi me flutur datën e dasmën pasi u nda.

Emrin me luan e numrat me flutur. Si i mbuluan vipat tatuazhet pas ndarjes?

Melanie Griffith e fshiu përgjithmonë nga jeta dhe nga dora emrin e Antonio Banderas.

Emrin me luan e numrat me flutur. Si i mbuluan vipat tatuazhet pas ndarjes?

Zylka shpenzoi 9 muaj nga jeta për të mbuluar tatuazhin me emrin e Paris Hilton. Ja me çfarë e zëvendësoi.

*Burimi Bright Side