Showbiz

Ende ka jetë, ende ka shpresë dhe Charles fotografohet duke qeshur

Ende ka jetë, ende ka shpresë dhe Charles fotografohet duke qeshur

Mbreti Charles është shfaqur publikisht për herë të parë që kur Pallati Buckingham njoftoi diagnozën e tij të kancerit.

Mbreti u filmua i buzëqeshur teksa ecte jashtë kishës së Shën Marisë Magdalenës në pronën e tij në Sandringham në Norfolk.

Ai ishte i shoqëruar nga mbretëresha Camilla, e veshur me një pallto të bardhë dhe një kapele të zezë.