Showbiz

Erion Isai, baba për herë të dytë

Erion Isai, baba për herë të dytë

Erion Isai po bëhet sërish baba. Në një lidhje direkte në “E diela shqiptare”, aktori tashmë Kryetar Bashkie i Ersekës tregoi se bashkëshortja Ajlin është në pritje të ëmbël.

Erion Isai, baba për herë të dytë
Erioni, Ajlin dhe Ajer

Ata u bënë për herë të parë prindër në vitin 2016 me Ajër, vajzën e tyre që do bëhet me një motër ose vëlla. Erioni nuk dha më shumë detaje, pasi qëllimi i lidhjes direkte ishte në fakt karantinimi, kryetema e ditëve të fundit.