Showbiz

Ermal Fejzullahu uron Fitër Bajramin dhe shmang edhe dyshimet për gjendjen e tij shëndetësore

Ermal Fejzullahu uron Fitër Bajramin dhe shmang edhe dyshimet për

Siç ndodh që mediat ekzagjerojnë, një aksident me makinën Range Rover të këngëtarit Ermal Fejzullahu mbrëmjen e 22 majit u bë viral, duke lënë dyshime edhe për gjendjen e tij shëndetësore, por në fakt Ermali është si kokrra e mollës.

Ermal Fejzullahu uron Fitër Bajramin dhe shmang edhe dyshimet për

Siç shihet në këtë foto, dy ditë pas aksidentit, pranë familjes së tij të dashur, me nënën, babanë Sabri Fejzullahun, gruan dhe katër fëmijët ku janë ulur në një tryezë të shtruar bukur për të festuar Fitër Bajramin.

Ermal Fejzullahu uron Fitër Bajramin dhe shmang edhe dyshimet për

Ermal Fejzullahu uron besimtarët myslimanë në Instagram: Me fat festen e Fiter Bajramit te gjitheve kudo qe jeni. Shendet e begati juve dhe familjeve.

Ermal Fejzullahu uron Fitër Bajramin dhe shmang edhe dyshimet për