Showbiz

Ermal Meta prezanton për herë të parë të dashurën

Ermal Meta prezanton për herë të parë të dashurën

Ajo është Chiara dhe është sot 30 vjeçe. Është e dashura e Ermal Metës, këngëtarit shqiptar që jeton dhe e vazhdon karrierën në Itali. Nga emri, edhe ajo duket të jetë italiane.

Ermal Meta prezanton për herë të parë të dashurën

Me një foto bardhezi, këngëtari i bëri urimin publik për ditëlindje ku i shkruan: “Ke lindur si sot 30 vjet më parë. Atë ditë duhet të ketë qenë ditë me shumë diell”.