Showbiz

Euronews Albania ia beson pasditen Jonida Shehut dhe zbulon detajet

Euronews Albania ia beson pasditen Jonida Shehut dhe zbulon detajet
“Sot”, domethënë jo sot, por nga e hëna, mund ta kalosh çdo pasdite në Euronews Albania. Mikpritëse do të jetë Jonida Shehu. “Sot” është në fakt emri i programit të pasdites. Çdo ditë, nga ora 17:00-19:00, Jonida Shehu, bashkë me të ftuarit e saj do të trajtojë tema të ndryshme të aktualitetit, ndërthurur me show e argëtim. Me pak fjalë, pak nga të gjitha!

Televizioni me logo ndërkombëtare e ka dhënë që në dhjetor lajmin për personazhin publik që iu bashkua. Euronews Albania pasditen ia ka besuar Jonidës!

Vetëm se sot u zbuluan detajet.

Tiranapost.al