Showbiz

Eurovizioni u mbajt dje dhe këto janë rezultatet

Eurovizioni u mbajt dje dhe këto janë rezultatet

Për të gjithë ata që e humbën dje, Eurovizioni u mbajt online, siç po bëhet çdo gjë në kohët e koronavirusit.

Edhe rezultatet u dhanë online dhe Shqipëria hyri në finale. Megjithatë në fazën e fundit u rendit e fundit me 63 pikë në total.

Konkurrimi u bë gjithashtu online dhe Arilena Ara e prezantoi këngën me versionin audio.

Eurovizioni u mbajt dje dhe këto janë rezultatet