Showbiz

Faktet flasin që Elia Zaharia dhe Princ Leka janë ndarë

Faktet flasin që Elia Zaharia dhe Princ Leka janë ndarë

Ata vetë as nuk i kanë pohuar dhe as nuk i kanë mohuar lajmet që qarkullojnë prej kohësh. Po faktet flasin që Elia Zaharia dhe Princ Leka janë ndarë.

Faktet flasin që Elia Zaharia dhe Princ Leka janë ndarë

Dyshimet u shtuan kur në ditëlindjen e vajzës Leka mungoi në albumin familjar që Elia postoi. Në të ishte nëna e saj Yllka, babai, vëllai Amos, por Leka askund.

Faktet flasin që Elia Zaharia dhe Princ Leka janë ndarë

Mund të ketë pasur angazhimet e tij, angazhime në të cilat Elia nuk e shoqëron prej kohësh, por as në postimin e Lekës për vajzën, Elia nuk dukej askund.

Faktet flasin që Elia Zaharia dhe Princ Leka janë ndarë

Faktet flasin që Elia Zaharia dhe Princ Leka janë ndarë

Madje Leka nuk e ndjek Elian në Instagram dhe ka fshirë çdo gjurmë të sajën. Në Instagramin e tij nuk ka më asnjë foto të Elias.

Faktet flasin që Elia Zaharia dhe Princ Leka janë ndarë

Faktet flasin që Elia Zaharia dhe Princ Leka janë ndarë

Ndërkaq Elia vazhdon ta ndjekë Lekën dhe ka zgjedhur të mos i fshijë kujtimet me të dhe as statusin e saj si “HRH Princess Elia”.

Faktet flasin që Elia Zaharia dhe Princ Leka janë ndarë

Ndoshta është çështje kohe për ta pranuar publikisht, pasi siç ndodhi në pohimin e shtatzënisë, ata respektojnë edhe rregullat mbretërore.