Showbiz

‘Faleminderit që more me vete mamanë tënde fake që të harroi dy herë në shtëpi’. Fjalimi plot humor në Walk of Fame, ku Kevin u nderua me një yll

‘Faleminderit që more me vete mamanë tënde fake që

Macaulay Culkin, ose Kevin, ai që mbetin vetëm në shtëpi, ka yllin e tij në “Walk of Fame”. Me vete në ceremoni kishte djalin e tij të vogël, bashkëshorten dhe nënën në film. Aktorja Catherine O`hara mbajti një fjalim plot humor teksa i tha:

“Faleminderit që më more edhe mua sot këtu, nënën tënde fake, që të harroi në shtëpi, jo vetëm një herë, por dy”, referuar të dy filmave “Home Alone”.

‘Faleminderit që more me vete mamanë tënde fake që

‘Faleminderit që more me vete mamanë tënde fake që

‘Faleminderit që more me vete mamanë tënde fake që

‘Faleminderit që more me vete mamanë tënde fake që

‘Faleminderit që more me vete mamanë tënde fake që

“Home Alone”, historia e djalit të vogël që harrohet në shtëpi nga prindërit të cilët ikin në udhëtim dhe aventurat e Kevin me hajdutët është një nga ikonat e kësaj periudhe festive.