Showbiz

Çfarë hëngri Kim Kardashian që i shkoi fatura 576 dollarë?

Çfarë hëngri Kim Kardashian që i shkoi fatura 576

Një kamerier që i ka shërbyer Kim Kardashian-it dhe ekipit të saj në një restorant italian në Australi ka publikuar faturën.

576 dollarë në total. Po çfarë ka porositur Kim?

Çfarë hëngri Kim Kardashian që i shkoi fatura 576

Fatura përfshinte katër sallata Caprese prej 15 dollarësh, dy tartuf arancini prej 19 dollarësh, dy pica margherita prej 20 dollarësh dhe dy pjata peshku prej 42 dollarësh.

Më pas kanë porositur edhe ëmbëlsira.

Kim i la atij edhe një bakshish të mirë.

Çfarë hëngri Kim Kardashian që i shkoi fatura 576

Burime pranë saj thonë se ajo nuk donte ta dinte askush që ishte në Australi. Kishte shkuar për të qëndruar vetëm 4 ditë me Pete Davidson që ndodhet atje për aryse pune. Kim ishte kujdesur gjatë gjithë udhëtimit që askush të mos e fotografonte, por ja që dikush fotografoi faturën.