Showbiz

Çfarë ndodhi në Kanë? Gruaja e Tom Hanks sqaron të vërtetën e fotove që u bënë virale

Çfarë ndodhi në Kanë? Gruaja e Tom Hanks sqaron të

Disa foto të Tom Hanks në Kanë në premierën e filmit të tij të ri Asteroid City u kthyen në virale për shkak të shprehjeve të një momenti debati mes aktorit dhe një prej punonjësve të Festivalit.

Bashkëshortja e Hanks Rita Wilson ka sqaruar se nuk bëhej fjalë aspak për shenja nervozizmi, siç disa u përpoqën t’i shesin, por ka shpjeguar se thjesht ishte një keqkuptim për vendin ku dy aktorët do të uleshin.

Çfarë ndodhi në Kanë? Gruaja e Tom Hanks sqaron të

Shfletoni më poshtë galerinë e fotove!

Çfarë ndodhi në Kanë? Gruaja e Tom Hanks sqaron të

Çfarë ndodhi në Kanë? Gruaja e Tom Hanks sqaron të

Çfarë ndodhi në Kanë? Gruaja e Tom Hanks sqaron të

Çfarë ndodhi në Kanë? Gruaja e Tom Hanks sqaron të

Çfarë ndodhi në Kanë? Gruaja e Tom Hanks sqaron të

Çfarë ndodhi në Kanë? Gruaja e Tom Hanks sqaron të

Çfarë ndodhi në Kanë? Gruaja e Tom Hanks sqaron të

Çfarë ndodhi në Kanë? Gruaja e Tom Hanks sqaron të

Çfarë ndodhi në Kanë? Gruaja e Tom Hanks sqaron të

Çfarë ndodhi në Kanë? Gruaja e Tom Hanks sqaron të

Çfarë ndodhi në Kanë? Gruaja e Tom Hanks sqaron të

Çfarë ndodhi në Kanë? Gruaja e Tom Hanks sqaron të