Showbiz

Çfarë transformimi! Hailey Bieber përgjigjet për akuzën se ka bërë operacione plastike

Çfarë transformimi! Hailey Bieber përgjigjet për

Hailey Bieber ka qenë personazhi i radhës për të cilat janë bërë akuza se i është nënshtruar operacioneve plastike. Kjo ndodhi pasi dikush postoi një foto të saj nga koha kur ishte 13 vjeçe.

Krah fotos së Hailey si adoleshente dhe asaj të tanishmesh, profili i Instagramit shkruante: Çfarë transformimi!

Çfarë transformimi! Hailey Bieber përgjigjet për

Dhe modelja 23-vjeçare vendosi të reagonte, duke komentuar: “Nuk kam bërë kurrë asnjë ndryshim në fytyrën time, kështu që nëse do të më krahasoni kur isha 13 vjeçe dhe mua tani 23 vjeçe, të paktën përdorni një foto natyrale që nuk ka qenë e edituar”./ Burimi Harper's Bazaar

Çfarë transformimi! Hailey Bieber përgjigjet për