Showbiz

Fedez dhe Chiara po mbajnë gjallë pallatin dhe lagjen e tyre me muzikë e këngë

Fedez dhe Chiara po mbajnë gjallë pallatin dhe lagjen e tyre me

Kur më shumë sesa tani italianët kanë nevojë të mbajnë lart humorin? Të njëjtën po bën familja e famshme, me Chiarën, Fedez dhe vogëlushin Leone Lucia.

Familja është në ditën e tretë të izolimit pa dalë nga shtëpia, por për fatin e mirë të Chiaras por dhe lagjes ku ata banojnë, Fedez është këngëtar. Ai mban gjallë pallatin e tij dhe komshinjtë përballë me muzikë. Herë këndon vetë e herë vendos këngë të tjera, me bokset e muzikës që i ka nxjerrë në ballkon që të dëgjohet më shumë.

Chiara ka postuar një video në Instagram ku shkruan: Dita e tretë, il cielo e’sempre piu’blu, Himni i Italisë dhe më pas burri im Fedez na surprizoi me këngën e tij; magnifico. Itali të duam!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

surprised us with his song “magnifico” Italia ti amiamo #BalconidItalia

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on