Showbiz

Fedez ka një ide si do duket ai, Chiara, Leo dhe të gjithë pas vetëkarantinimit

Fedez ka një ide si do duket ai, Chiara, Leo dhe të gjithë pas

Qëndrimi në shtëpi dhe të qendruarit më afër derës së frigoriferit do i ketë disa pasoja. Fedez me nota humori dhe ekzagjerimi ka shtuar me fotoshop ca si shumë kilogramë për veten, Chiarën dhe Leon. Më shumë faqe, bark të madh, këmbë me celulit dhe qafë të varur. Chiara, Fedez dhe Leo, ashtu siç nuk i keni imagjinuar.

Fedez ka një ide si do duket ai, Chiara, Leo dhe të gjithë pas

Fedez ka një ide si do duket ai, Chiara, Leo dhe të gjithë pas

Fedez ka një ide si do duket ai, Chiara, Leo dhe të gjithë pas

Vetëkarantinimi si një ndër masat më të sigurta për parandalimin e përhapjes së koronavirusit i ka bërë shumë njerëz të përgatisin recetat e gatimit që kishin kohë që i mendonin. Kështu që nuk është çudi që të gjithë t`i kenë ca kilogramë ekstra në fund të gjithë kësaj.

*Artikulli u realizua nga Fabjola Hije