Showbiz

Fedez: Sëmundja ndryshoi marrëdhënien time me paratë

Fedez: Sëmundja ndryshoi marrëdhënien time me paratë

“Para se të kisha kancer, kisha një objektiv parash, ishte dyqind milionë euro”, zbuloi Fedez në podkastin e tij Wild Moss. Duke iu drejtuar reperit Lazza, i ftuar i episodit, ai shtoi gjithashtu:

“Tani nuk më intereson më: është një objektiv që nuk ka më kuptim dhe a e dini pse? Sepse supozoni se arrin në 200, atëherë dëshironi gjithmonë më shumë, pastaj është 300, pastaj 400. Pastaj arrin miliardën dhe në çdo rast kupton që nuk është ky qëllimi final”.

Sëmundja duket se ka ndryshuar këngëtarin, i cili më 23 mars 2022 u operua për të hequr një tumor neuroendokrin në pankreas. Fedez qëndroi 6 orë në sallë për të hequr masën që kishte.

“Sëmundja më ka ndryshuar marrëdhënien me paranë”, ka shpjeguar ai që paratë nuk i konsideron më si qëllim, por si mjet. Një mjet që mund të përdoret për qëllime të ndryshme, duke përfshirë atë për të bërë mirë.