Showbiz

Filmat  e përjetshëm të viteve '90 që çdo adhurues i modës duhet t'i shikojë

Filmat e përjetshëm të viteve '90 që çdo

I duam ose i urrejmë, vitet 1990 na dhuruan disa nga referencat më të pëlqyera të modës. Nga fustanet madhështore te aksesorët e bujshëm dhe streat style, ja disa filma që kanë ndikuar stilin për dekada.

Pretty Woman (1990)

Filmat e përjetshëm të viteve '90 që çdo

Jawbreaker (1999)

Filmat e përjetshëm të viteve '90 që çdo

The Craft (1996)

Filmat e përjetshëm të viteve '90 që çdo

10 Things I Hate About You (1999)

Filmat e përjetshëm të viteve '90 që çdo

White Men Can’t Jump (1992)

Filmat e përjetshëm të viteve '90 që çdo

Death Becomes Her (1992)

Filmat e përjetshëm të viteve '90 që çdo

Prêt-à-Porter (1994)

Filmat e përjetshëm të viteve '90 që çdo

Clueless (1995)

Filmat e përjetshëm të viteve '90 që çdo

Unzipped (1995)

Filmat e përjetshëm të viteve '90 që çdo

Romeo + Juliet (1997)

Filmat e përjetshëm të viteve '90 që çdo

Romy and Michele’s High School Reunion (1997)

Filmat e përjetshëm të viteve '90 që çdo

The Talented Mr Ripley (1999)

Filmat e përjetshëm të viteve '90 që çdo

She’s All That (1999)

Filmat e përjetshëm të viteve '90 që çdo

Cruel Intentions (1999)
Filmat e përjetshëm të viteve '90 që çdo
Basic Instinct (1992)

Filmat e përjetshëm të viteve '90 që çdo