Showbiz

Foto/ Aktoren e njohur turke do ta gjeni në plazhet e Sarandës

Foto/ Aktoren e njohur turke do ta gjeni në plazhet e Sarandës

Bregdeti shqiptar duket se i ka lënë mbresa aktores turke të njohur Farah Zeynep Abdullah, e cila ka qenë pjesë e serialit “Kurt dhe Sura”.

Foto/ Aktoren e njohur turke do ta gjeni në plazhet e Sarandës

Ashtu si edhe një vit më parë, ajo ka zgjedhur që të nisë pushimet në Sarandë.

Foto/ Aktoren e njohur turke do ta gjeni në plazhet e Sarandës

Ajo publikoi foto bashkë me qenin e saj, të cilat i shoqëroi edhe me emojin e flamurit kombëtar.

Foto/ Aktoren e njohur turke do ta gjeni në plazhet e Sarandës

Një vit më parë ajo shkruante: “I love Albania”.

Foto/ Aktoren e njohur turke do ta gjeni në plazhet e SarandësFoto/ Aktoren e njohur turke do ta gjeni në plazhet e Sarandës