Showbiz

Foto/ Almeda dhe Tolgahan po presim bebin numër 2

Foto/ Almeda dhe Tolgahan po presim bebin numër 2

Almeda dhe Tolgahan po presin fëmijën e dytë. Në disa foto të këndshme postuar në Instagram, Almeda shkruan: “Bebi numër 2 po vjen... Mezi po presim të takojmë”.

Foto/ Almeda dhe Tolgahan po presim bebin numër 2

Foto/ Almeda dhe Tolgahan po presim bebin numër 2

Barku është rrumbullakosur, kështu që Almeda duhet ta ketë kaluar 3 mujorin e parë. Ndaj edhe ka dhënë lajmin, tani që ka kaluar periudha më delikate.

Nuk ka zbuluar ende asgjë për gjininë, nëse Efehan, djali i tyre i madh do bëhet me motër apo me vëlla. Efe sapo ka festuar 1-vjetorin.