Showbiz

Foto/ Erla kujton ditën e parë të punës si zëdhënëse: Kur isha nën vëzhgim a do t`ia dilja

Foto/ Erla kujton ditën e parë të punës si

“15 korrik 2010 – 10 vjet më parë- dita e parë si zëdhënëse e kryeministrit. Isha nën vëzhgim a do t`ia dilja”, shkruan Erla Mëhilli në një foto të shkrepur sot e 10 vjet shkuar.

Foto/ Erla kujton ditën e parë të punës si

Që nga ajo ditë ka ndryshuar Tirana, Durrësi, Shqipëria, veshjet dhe shumëçka, veç Erlës, për të cilën duket se koha ka ngecur.