Showbiz

Foto/ Ezel i telenovelës turke bëhet baba për herë të parë

Foto/ Ezel i telenovelës turke bëhet baba për herë të

Është bërë baba për herë të parë aktori turk Kenan Imirzalioglu, i njohur për shqiptarët si Ezeli i telenovelës turke. Bashkëshortja e tij, aktorja Sinem Kobal ka sjellë në jetë vajzën. Emri që kanë përzgjedhur është Lanin ka një domethënie të veçantë:

Foto/ Ezel i telenovelës turke bëhet baba për herë të

Lalin është një emër i vjetër që mendohet të ketë origjinë turke, arabe dhe perse. Në secilën prej këtyre gjuhëve kuptimi është specifik, por mendohet se Lalin do të thotë "e kuqe e ndezur" ose "e kuqe rubin".

Foto/ Ezel i telenovelës turke bëhet baba për herë të

Çifti u fotografua ditën e sotme duke dalë nga spitali me maska dhe me foshnjën që e mban babai i saj, 46 vjeçari Kenan.

Foto/ Ezel i telenovelës turke bëhet baba për herë të

Foto/ Ezel i telenovelës turke bëhet baba për herë të