Showbiz

Foto/ Modeli i ri i flokëve të Lori Hoxhës na kthen 16 vite pas në kohë!

Foto/ Modeli i ri i flokëve të Lori Hoxhës na kthen 16 vite pas

Gjatë karantinës ju kthyem ‘natyrales’, pasi qendrat estetike u detyruan të mbylleshin për shkak të pandemisë. Me hapjen e tyre nisën edhe ndryshimet!

Foto/ Modeli i ri i flokëve të Lori Hoxhës na kthen 16 vite pas

Dhe ndërsa Lori Hoxha tregoi flokët e saj të shkurtër natyral javën e kaluar, sot ka vendosur që të kthehet rreth 16 vite më parë.

Foto/ Modeli i ri i flokëve të Lori Hoxhës na kthen 16 vite pas

Me flokët shkallëzim dhe me nuancat e bjondes, ashtu siç shkruan edhe vetë blogerja, qëllimi është modeli i flokëve të Rachel, personazhin që luan Jennifer Aniston tek seriali më popullor “Friends”.

Foto/ Modeli i ri i flokëve të Lori Hoxhës na kthen 16 vite pas

Dhe nëse bëjmë një krahasim mund të themi se ia ka dalë!