Showbiz

Foto/ Pas karantinës Anxhela Peristeri duket tjetër njeri!

Foto/ Pas karantinës Anxhela Peristeri duket tjetër njeri!

Prej kohësh Anxhela Peristeri i kishte vënë qëllim vetes që të hiqte disa kilogramë dhe rezultatin final e pamë vetëm sot.

Këngëtarja sfiloi për koleksionin e Joni Peçit  dhe duket shumë elegante.

Foto/ Pas karantinës Anxhela Peristeri duket tjetër njeri!

Veshja që kishte zgjedhur dizajnuesi tregon linjat dhe nxjerr në pah ndryshimin e Peristerit.

Ajo ka treguar më herët se i ka besuar disa suplementeve, dietës dhe ushtrimeve. Kjo është dëshmia se karantina mund të nxjerrë më të mirën tënde!