Showbiz

Foto/ Shpat Kasapi dhe e fejuara e tij kanë bërë kurorëzimin fetar

Foto/ Shpat Kasapi dhe e fejuara e tij kanë bërë kurorëzimin

Këngëtari Shpat Kasapi dhe Selvije Jao kanë kurorëzuar dashurinë e tyre pas fejesës me një celebrim fetar. Kjo u zbulua nga pyetjet që ndjekësit i bënë Selvijes se kur do të bënin ceremoninë e dasmës. Për shkak të pandemisë, aktivitete të tilla ndonëse tepër ë rëndësishme, konsiderohen me rrezik. Por këngëtari nuk ka pritur dhe ka kryer kurorëzimin fetar.

Foto/ Shpat Kasapi dhe e fejuara e tij kanë bërë kurorëzimin

Foto/ Shpat Kasapi dhe e fejuara e tij kanë bërë kurorëzimin

Foto/ Shpat Kasapi dhe e fejuara e tij kanë bërë kurorëzimin

Foto/ Shpat Kasapi dhe e fejuara e tij kanë bërë kurorëzimin

Foto/ Shpat Kasapi dhe e fejuara e tij kanë bërë kurorëzimin

Kjo praktikë në Islam quhet Nikah. Shpati dhe partnerja e tij janë martuar në xhami, siç e kërkon feja e tyre. Selvije ka treguar edhe marrëdhënien e saj me vjehrrën për të cilën thotë se është mbretëreshë:

Foto/ Shpat Kasapi dhe e fejuara e tij kanë bërë kurorëzimin

'Kush e njeh mamin e Shpatit e di se për çfarë mbretëreshe kam folur. Jemi shumë të afërta. Për mua është heroinë, engjëll’.

*Tiranapost.al.