Showbiz

Fotoja e Krishtlindjeve të George, Charlotte dhe Louis tregon kush është bosi

Fotoja e Krishtlindjeve të George, Charlotte dhe Louis tregon kush

Kate dhe William kanë postuar një tjetër foto nga seti i Krishtlindjeve. Këtë vit zgjodhën bardhezinë.

Në foton e sotme, shfaqen vetëm tre fëmijët. Louis në njërën anë, George në anën tjetër dhe Charlotte në mes. Të dyja duart i ka hedhur mbi supet e vëllezërve të saj, si për të thënë: Më keni mua.

Në rrjet kanë shpërthyer komentet që e cilësojnë Charlotte si shefen e grupit dhe shkruajnë: Charlotte, you rock.

A nuk ju duket edhe juve kështu?

Poll