Showbiz

Fotoja e pavend që shpërtheu inatin e ndjekësve të Alec Baldwin

Fotoja e pavend që shpërtheu inatin e ndjekësve të Alec

Alec Baldwin do të gjykohet për akuzën e vrasjes pa qëllim për rastin e ndodhur në sheshxhirim.

Vendimi është dhënë nga prokurorët dhe çështja do t'i kalojë Gjykatës.

Pak orë pas këtij lajmi, Alec postoi një foto të gruas Hilaria dhe djalit të tyre të madh.

"Fotoja është e ëmbël, por mbishkrimi është me nota seksuale", shkruajnë ndjekësit.

Në foton ku djali ka pozuar pas nënës së tij, Alec shkruan: "Më lejo të të fërkoj nga pas".

Postimi është konsideruar i pavend.

Alec vrau aksidentalisht në sheshxhirim kolegen kineaste me një armë që duhej të kishte plumb manovër dhe jo të vërtetë.

Duke qenë edhe producenti i filmit, Alec akuzohet edhe për neglizhencë.