Showbiz

Fotoja që Biagio Antonacci e kujton me dhimbje: San Remo 1988 e kisha kuptuar që më kishin skualifikuar

Fotoja që Biagio Antonacci e kujton me dhimbje: San Remo 1988 e kisha

Këngëtari i famshëm italian, këngë të të cilit këndohen nga brezi mbi 30 në Shqipëri, ka postuar një foto nga 1988 në San Remo, ai një djalë i ri, duket me një vështrim pesimist, ku nuk ka patur sukses.

Jo rrallë herë personazhet publikë, artistët e mirëfilltë kryesisht, postojnë momente dështimi për të dhënë mesazhin se të gjithë janë njerëz dhe të gjithë dështojnë, dhe kur kjo ndodh nuk është fundi.

tiranapost.al