Showbiz

Fotot dhe detajet e dasmës J.Lo i ndan në portalin e saj

Fotot dhe detajet e dasmës J.Lo i ndan në portalin e saj

Nëse një martesë e famshme ndodh në Vegas dhe paparacët nuk janë atje, a ka ndodhur vërtet?

E Bennifer ka ndodhur. Ishte J.Lo që I zbuloi detajet dhe nuk la asnjë vend për thashetheme dhe aludime, pasi çdo informacion e publikoi në portalin që vetë ka krijuar, në “On the J.Lo”.

View this post on Instagram

A post shared by ELLE UK (@elleuk)

Siç tregon, qëndroi në radhë me katër çifte të tjera dhe mezi arriti në kishë në kohë.

Fotot dhe detajet e dasmës J.Lo i ndan në portalin e saj

Të pestë fëmijët e tyre ishin dëshmitarë. Për fustan zgjodhi një nga një film i vjetër dhe Ben mori gjuthashtu një xhaketë që i ndodhej në dollap. Lexuan betimet dhe shkëmbyen më pas unazat. Ja, J.Lo mori këtë rrethin që ka në dorë.

Fotot dhe detajet e dasmës J.Lo i ndan në portalin e saj

Jennifer e quajti atë 'dasma më e mirë e mundshme që mund të kishim imagjinuar'.

Fotot dhe detajet e dasmës J.Lo i ndan në portalin e saj

“Rrini gjatë dhe ndoshta prisni për momentin më të mirë të jetës tuaj, por mund të vijë në një udhëtim në Las Vegas, në orën dymbëdhjetë e gjysmë të mëngjesit në tunelin e dashurisë, me fëmijët tuaj dhe me atë me të cilin do të kaloni përgjithmonë jetën”, ka shkruar ajo.

Fotot dhe detajet e dasmës J.Lo i ndan në portalin e saj

Fotot dhe detajet e dasmës J.Lo i ndan në portalin e saj

Fotot dhe detajet e dasmës J.Lo i ndan në portalin e saj

“Dashuria është një gjë e mrekullueshme, ndoshta gjëja më e mirë dhe ia vlen të presësh për të. Me dashuri”, e mbyll shkrimin Jennifer që në fund nënshkroi me mbiemrin e ri, atë të burrit.