Showbiz

Fotot e pazbuluara dhe të pathënat e njohjes së Meghan dhe Harry-t

Fotot e pazbuluara dhe të pathënat e njohjes së Meghan dhe

Dokumentari i ri në Netflix mbi jetën e Harry+t dhe Meghan ka zbuluar disa foto të patreguara asnjëherë më parë. Me Archien e vogël, me Lilibet.

Fotot e pazbuluara dhe të pathënat e njohjes së Meghan dhe

Fotot e pazbuluara dhe të pathënat e njohjes së Meghan dhe

Fotot e pazbuluara dhe të pathënat e njohjes së Meghan dhe

Fotot e pazbuluara dhe të pathënat e njohjes së Meghan dhe

Një nga pjesët më interesante është edhe mënyra si Harry njohu Meghan e u dashurua me të nga telefoni.


"Meghan dhe unë u njohëm në Instagram. Isha duke bërë scroll tek miqtë e mi kur më del një video Snapchat. Thashë kush është kjo vajzë?! Duket e çuditshme, por fillova ta doja", tregon Harry.

Kurse Meghan thotë se në atë video me filtër ishte bërë si një qen.

Ishte Harry ai që e kërkoi derisa e gjeti.