Showbiz

Fotot më të mira të festës së mbretëreshës Elizabeth

Fotot më të mira të festës së mbretëreshës

Familja dhe gjithë Anglia festoi orët e fundit Jubileun e Platinit, ose ndryshe 70-vjetorin e mbretëreshës në fron. Festa mblodhi këngëtarë dhe artistë të shumtë, mes tyre Rod Stewart.

Fotot më të mira të festës së mbretëreshës

Të pranishëm në festë ishin Charles me Camilla-n, Kate, William dhe dy fëmijëte rritur. Pasi mbylli veshët në ballkonin e famshëm, prej zhurmës së fishekzjarreve të premten, princin Louis vendosën ta linin në shtëpi.

Fotot më të mira të festës së mbretëreshës

Fotot më të mira të atyre që ishin të pranishëm, i gjen më poshtë:

Prindërit e Kate Middleton

Fotot më të mira të festës së mbretëreshës

Motra e Kate, Pippa Middleton

Fotot më të mira të festës së mbretëreshës

Fotot më të mira të festës së mbretëreshës

Vajzat e Andrew, Beatrice dhe Eugenie me bashkëshortët

Fotot më të mira të festës së mbretëreshës

Familja e Edward

Fotot më të mira të festës së mbretëreshës

William, Camilla

Fotot më të mira të festës së mbretëreshës

George, Charlotte

Fotot më të mira të festës së mbretëreshës

Kate, George, Charlotte

Fotot më të mira të festës së mbretëreshës

Fotot më të mira të festës së mbretëreshës