Showbiz

Gardëroba e ditëve të acarta sipas Olivia Palermo nga NY

Gardëroba e ditëve të acarta sipas Olivia Palermo nga NY

Të qëndruarit ngrohtë në këto ditë të acarta, me temperatura që zbresin nën minus kanë më shumë rëndësi, duke marrë parasysh edhe viruset që qarkullojnë. Por për ata që këtë të dielë kanë vendosur të dalin, gardëroba duhet të përfshijë rroba të plota, të trasha, kapelë, shall dhe doreza dhe pse jo të shkrepin ndonjë foto në zonat ku ka rënë dëborë?

Olivia Palermo, influencuese mode 34 vjeçe nga New York-u ka postuar në Instagram disa foto me veshje dimërore, si për të sugjeruar e për të qëndruar ngrohtë nga koka tek këmbët.

Gardëroba e ditëve të acarta sipas Olivia Palermo nga NY

Gardëroba e ditëve të acarta sipas Olivia Palermo nga NY

Në New York ka diell, por bën shumë ftohtë dhe Olivia Palermo teksa uron fundjavë të mbarë, na tregon se është veshur me një peliçe ngjyrë portokalli.

Gardëroba e ditëve të acarta sipas Olivia Palermo nga NY

Gardëroba e ditëve të acarta sipas Olivia Palermo nga NY

 

Gardëroba e ditëve të acarta sipas Olivia Palermo nga NY

Gardëroba e ditëve të acarta sipas Olivia Palermo nga NY

*Tiranapost.al.