Showbiz

Gigi Hadid poston të parën foto me vajzën, e lodhur dhe e ngarkuar

Gigi Hadid poston të parën foto me vajzën, e lodhur dhe e

Me tuta, triko dhe kapuç, e lodhur dhe shumë e ngarkuar, Gigi ka postuar foton e parë me vajzën. Nuk është një prezantim 100% me vajzën e lidhur tek kanguri, së cilës i duket vetëm pjesa e pasme, ama qëllimi i Gigi-t ishte tjetërkund. Modelja tregon se pavarësisht lodhjes së këtyre ditëve, si nënë e re, e gjeti kohën të dekoronte bredhin e festave. Pas një viti të vështirë, festat kanë ardhur përpara kohe.

Gigi Hadid poston të parën foto me vajzën, e lodhur dhe e

Gigi Hadid poston të parën foto me vajzën, e lodhur dhe e

Gigi Hadid poston të parën foto me vajzën, e lodhur dhe e

Gigi Hadid poston të parën foto me vajzën, e lodhur dhe e

Gigi, Zayn dhe familja e saj, që prej fillimit të pandemisë janë shpërngulur në fermën e familjes.