Showbiz

Gigi Hadid tregon si votoi me vajzën e sapolindur dhe pa e thënë, u kuptua cili është presidenti i saj

Gigi Hadid tregon si votoi me vajzën e sapolindur dhe pa e thënë,

Gigi Hadid ka shkruar një status të gjatë në Instagram. Tregon se ka disa ditë që ka votuar nga shtëpia, me vajzën e saj pranë dhe mendoi pikërisht për të kur vendosi me kë do ishte. 

Gigi Hadid tregon si votoi me vajzën e sapolindur dhe pa e thënë,

Gigi rrëfen se votoi për një të ardhme më të mirë për vajzën dhe bën thirrje që të gjithë të votojnë për një Amerikë të barabartë për të gjithë, të votojnë sikur nuk e kanë të bardhë lëkurën, sikur fëmija është transgjinor e vëllai homoseksual, e të votojnë për liderin empatik. 

Vota është e fshehtë, por në disa mënyra Gigi e tregoi se votoi për Biden. 

Trump dhe politika e tij pro-Amerikane, është kritikuar vazhdimisht si raciste.