Showbiz

Gillian Anderson: Më kanë ardhur në majë të hundës sytjenat

Gillian Anderson: Më kanë ardhur në majë të hundës

Një vit që qëndroi në shtëpi e bëri aktoren Gilliam Anderson t`ia ndjejë lezetin qëndrimit lirshëm, pa shtrëngimin e sytjenave.

Gillian Anderson: Më kanë ardhur në majë të hundës

“Unë nuk vendos më sytjena. Nuk mundem. Më vjen keq, po s`mundem. Nuk ma ndjen as nëse gjoksi im prek belin. Janë kaq të parehatshme”, thotë Gillian, aktorja me Golden Globes dhe çmime Emmy.

Pas videos së saj në Instagram, ndjekëset i janë bashkuar mendimit. Ka nga ato që ashtu si Gillian kanë vendosur t`i heqin qafe njëherë e përgjithmonë. A nuk janë të bezdisshme në fakt, sidomos në vapën e korrikut?