Showbiz

Gisele Bündchen për divorcin me Tom Brady-n: Ishte si vdekje dhe rilindje

Gisele Bündchen për divorcin me Tom Brady-n: Ishte si vdekje dhe

Gisele Bündchen ka folur për fundin e martesës së saj me Tom Brady, duke e krahasuar atë me një "vdekje dhe një rilindje".

Në një kopertinë të re për Vanity Fair, Bündchen hedh poshtë akuzat se ajo kërkoi divorcin, sepse Brady u tërhoq nga pensioni për të luajtur futboll për një sezon më shumë. Kjo thjesht nuk është e vërtetë.

Bündchen e quajti idenë e largimit nga Brady për karrierën e tij futbollistike "gjëja më e çmendur që kam dëgjuar ndonjëherë".

“Unë gjithmonë kam brohoritur për të dhe do të vazhdoja përgjithmonë. Nëse ka një person që dua të jetë më i lumturi në botë, është ai, më besoni. Unë dua që ai të arrijë dhe të fitojë. Unë dua që të gjitha ëndrrat e tij të realizohen. Kjo është ajo që unë dua, me të vërtetë, nga thellësia e zemrës sime.”

Ajo tha se martesa e tyre dhe fundi i saj nuk mund të shpjegohet kaq thjeshtë.

"Ajo që është thënë është një pjesë e një enigme shumë më të madhe," tha Bündchen. "Nuk është aq bardh e zi."

“Ndonjëherë rriteni së bashku; ndonjëherë ju ndaheni”, shtoi ajo. “Kur unë isha 26 vjeç dhe ai 29 vjeç, ne u takuam, donim një familje, donim gjëra së bashku. Me kalimin e kohës, kuptojmë se ne thjesht donim gjëra të ndryshme dhe tani kemi një zgjedhje për të bërë. Kjo nuk do të thotë që ju nuk e doni personin. Thjesht do të thotë që në mënyrë që të jeni autentik dhe të jetoni vërtet jetën që dëshironi të jetoni, duhet të keni dikë me të cilin të takoheni diku në mes, apo jo? Është një bilanc.”

Bündchen e krahasoi procesin e ndarjes me "një vdekje dhe një rilindje" dhe tha se ajo po mban zi gjithashtu "vdekjen e ëndrrës së saj".

“Është e vështirë sepse imagjinon se jeta jote do të ishte në një mënyrë të caktuar dhe ke bërë gjithçka që munde, e di?” ajo tha. “Unë besoja në përralla kur isha fëmijë. Mendoj se është bukur të besosh në to."