Showbiz

Gisele për Tom Brady: Më ka dhënë fëmijë të mrekullueshëm dhe i uroj më të mirën

Gisele për Tom Brady: Më ka dhënë fëmijë të

Divorci i Gisele Bundchen me Tom Brady nuk duket të ketë konflikt të paktën në publik.

Në një intervistë të dhënë nga shtëpia e saj në Kosta Rika supermodelja, autorja dhe sipërmarrësja 43 vjeç, tregoi se si po punon për të çliruar veten dhe se ku qëndron marrëdhënia e saj me ish-bashkëshortin Tom Brady pas divorcit të tyre vitin e kaluar. Ata kishin 13 vite martesë.

“Mendoj se nuk është ajo që kam ëndërruar dhe ajo që kam shpresuar. Prindërit e mi kanë qenë të martuar për 50 vjet, dhe unë me të vërtetë doja që kjo të ndodhte. Por unë mendoj se duhet ta pranojmë që ndonjëherë qëndrojmë ashtu siç jemi në të 20-at, ndonjëherë rritemi së bashku, ndonjëherë ndahemi”.

Gisele për Tom Brady: Më ka dhënë fëmijë të

"Ai është babai i fëmijëve të mi," vazhdoi ajo, duke iu referuar djalit të tyre Benjamin, 13 vjeç, dhe vajzës së tyre, Vivian, 10. "Kështu që unë i uroj gjithmonë më të mirat dhe jam shumë mirënjohëse që më dha fëmijë të mrekullueshëm."

Bündchen tha se ajo është në një kohë në jetën e saj në të cilën ajo është në gjendje të fokusohet në atë që dëshiron.

Ajo po largohet gjithashtu nga moda, duke u zhytur në projekte më të rëndësishme si roli i saj si ambasadorja e parë e shëndetit të Gaia Herbs dhe duke lançuar librin e saj të gatimit Nourish, i disponueshëm për para-porosi që tani.

“Ka qenë shumë e vështirë për familjen time. Me të gjitha kthesat e ndryshme që merr jeta, gjithçka që mund të bëjmë është më e mira që mundemi duke pasur parasysh atë që ndodh në mjedisin tonë.

Meditimi, stërvitja e përditshme (“Unë stërvitem çdo ditë”, thotë ajo, duke vënë në dukje një shëtitjet jogat dhe ngritjen e peshave) e kanë mbajtur atë të përqendruar.

Me kalimin e kohës, ajo mësoi se sa e rëndësishme është t'i jepet përparësi vetes. Dhe ajo dëshiron që gratë e tjera, veçanërisht nënat, të dinë se kujdesi për veten nuk është egoist.

“Askush nuk do ta bëjë atë për ju. I vetmi person që do t'i bëjë ato zgjedhje jeni ju. Sepse në fund të fundit, ju jeni personi i parë që do të ndikoheni nga kjo".