Showbiz

Granit Xhaka zbulon gjininë e bebit numër 2

Granit Xhaka zbulon gjininë e bebit numër 2

Graniti dhe Leonita e mbajtën për shumë muaj të fshehtë shtatzëninë dhe më në fund zbuluan edhe gjininë. Bebi numër 2 është një motër për Ayana-n.

Granit Xhaka zbulon gjininë e bebit numër 2

Granit Xhaka zbulon gjininë e bebit numër 2

Ata përgatitën disa ëmbëlsira në ngjyrën rozë mbi të cilën shkruhej: Është vajzë. Ayana, motra e madhe.

Kjo do të jetë e dyta vajzë që mirëpret familja e futbollistëve Xhaka.

Granit Xhaka zbulon gjininë e bebit numër 2
Taulant Xhaka me familjen

Përpara pak kohësh Taulant Xhaka u bë baba i një djali të quajtur Klevis, që do bëhet me kushërirë.