Showbiz

Gwyneth Paltrow në 48 vjetor poston një foto siç e ka bërë nëna

Gwyneth Paltrow në 48 vjetor poston një foto siç e ka

Ajo në fakt gjithçka po ia dedikon Goop, një blogu modern që ka realizuar edhe një kontrate me Netflix ku njerëz të ndryshëm rrëfejnë eksperienca të rralla gjithmonë në funksion të shëndetit dhe bukurisë, por jo me plastikë apo mënyra që jemi mësuar të dëgjojmë e shohim kohët e fundit.

Gwyneth Paltrow në 48 vjetor poston një foto siç e ka

Në blogun e saj ajo promovon dhe produktet e linjës Goop që ka lancuar për një bukuri natyrale.

Gwyneth Paltrow në 48 vjetor poston një foto siç e ka

Dhe për 48 vjetorin e saj zgjodhi të tregojë bukurinë natyrale, teksa ka postuar në Instagram një foto tërësisht nudo, në mes të gjelbërimit. Gwyneth shkruan:

Me asgjë, përveç 'kostumit' të ditëlindjes sime sot ... faleminderit shumë të gjithëve për urimet dhe faleminderit @goop për kremin-gjalp të mrekullueshëm të trupit, që më bën të mendoj se mundem të vazhdoj të zhvishem #Goopgenes.

Gwyneth Paltrow në 48 vjetor poston një foto siç e ka

Gwyneth si aktore e suksesshme ka gjetur edhe këtë mënyrë, sepse njerëzit në Hollywood e dinin para blogerëve që vetja është biznes. Imazhi gjithashtu!