Showbiz

Gwyneth Paltrow nxjerr në Airbnb shtëpinë e saj, falas

Gwyneth Paltrow nxjerr në Airbnb shtëpinë e saj, falas

Kush dëshiron të flejë një natë në shtëpinë e Gwyneth Paltrow?

Gwyneth Paltrow nxjerr në Airbnb shtëpinë e saj, falas

Aktorja e ka vendosur shtëpinë që ka në Kaliforni,, në Airbnb. Nga data 15 gusht dhe deri në 9 shtator mund të rezervosh falas.

Gwyneth Paltrow nxjerr në Airbnb shtëpinë e saj, falas

"Shtëpia në Kaliforni është vendi ku unë vij dhe relaksohem. Është vendi ku vij dhe gjej frymëzimin që më duhet për punën time me Goop", shkruhet në njoftim.

Gwyneth Paltrow nxjerr në Airbnb shtëpinë e saj, falas

Gwyneth Paltrow nxjerr në Airbnb shtëpinë e saj, falas

"Kështu shpresoj që edhe miqtë që do vijnë, të gjejnë të njëjtin relaks si unë", vijon më tej.

Gwyneth Paltrow nxjerr në Airbnb shtëpinë e saj, falas

Gwyneth Paltrow nxjerr në Airbnb shtëpinë e saj, falas

Shtëpia është e madhe, por në dispozicion do të jetë një pjesë e saj së bashku me pishinën.

Gwyneth Paltrow nxjerr në Airbnb shtëpinë e saj, falas

Në naten e qëndrimit do të ofrohet trajtimi në spa dhe produktet e Goop, kompanisë që Gwyneth zotëron.