Showbiz

Harry nuk është më 'shkëlqesia e tij'. Familja i heq titullin

Harry nuk është më 'shkëlqesia e tij'. Familja i

Harry s'ka më titull. HRH, pra 'shkëlqesia e tij' nuk do të përdoret më referuar Harry-t.

Familja ka bërë përditësime në faqen zyrtare.

Tani ai është vetëm Duka i Sussex.

Faqja u kujdes të hiqte titullin e Harry-t, ndërkohë që në të ende figuron mbretëreshë Elizabeth dhe Charles ka mbetur princ.

Kujtojmë së Harry dhe Meghan janë larguar nga familja për të vazhduar një jetë si njerëz jombretërorë. Deri tani janë angazhuar në projekte të ndryshme në Netflix.