Showbiz

Harry Styles dhe Olivia Wilde ndahen pas gati 2 vitesh lidhje

Harry Styles dhe Olivia Wilde ndahen pas gati 2 vitesh lidhje

Harry Styles dhe Olivia Wilde janë ndarë pas gati dy vitesh lidhje.

Ata u lidhën për herë të parë në janar 2021, gjatë xhirimeve për thrillerin Don't Worry Darling. “Harry dhe Olivia patën kimi pothuajse menjëherë në xhirime,” u tha dy vite më parë.

Harry Styles dhe Olivia Wilde ndahen pas gati 2 vitesh lidhje

Lajmi për ndarjen vjen vetëm pak ditë pasi Wilde u shfaq në koncertin e Harry Styles Love On Tour. Një video nw mediat sociale tregoi yllin e Tron duke kërcyer me të vegjlit e saj ndërsa Styles performonte hitin e tij të nominuar për Grammy “As It Was”.

Styles më parë ishte i lidhur me Taylor Swift, Kendall Jenner dhe Camille Rowe, ndërsa Wilde ishte e martuar me Tao Ruspoli nga 2003 deri në 2011 para fejesës së saj me Sudeikis.