Showbiz

Hip se të vrava, zbrit se të vrava... Dua Lipa i shpjegon shprehjet shqip prezantuesit Jimmy Kimmel

Hip se të vrava, zbrit se të vrava... Dua Lipa i shpjegon shprehjet

Këngëtarja Dua Lipa ka qenë e ftuar së fundmi në emisionin e Jimmy Kimmel. Një video është bërë virale në rrjet, ku moderatori flet shqip.

Në video, Jimmy Kimmel ka lexuar disa shprehje frazeologjike në shqip dhe i ka kërkuar Dua që t’i shpjegojë kuptimin e tyre.

Shprehjet si “i ka bërë rrush e kumbulla”, “hyp se të vrava, zdryp se të vrava”, “ka një dërrasë mangut’, Jimmy Kimmel i ka thënë në gjuhën shqipe, ndërsa Dua i ka shpjeguar në anglisht.