Histori Personale

Historia frymëzuese e një burri të lindur pa këmbë që mundi bullizmin dhe jo vetëm

Historia frymëzuese e një burri të lindur pa këmbë

Zion Clark është 22-vjeçari nga Ohio shembull frymëzimi për të gjithë. Ka lindur pa këmbë, për shkak të një çregullimi gjenetik dhe është rritur në shtëpinë e fëmijës. Më pas u birësua dhe nëna e tij i qëndroi pranë në çdo hap duke e ndihmuar për të luftuar paragjykimet.

Mundi bullizmin dhe jo vetëm, mund të arenë është kundërshtarët pasi është ekspert mundjeje.

“Lindja pa këmbë nuk më pengoi të bëja atë që doja. E vetmja gjë që mund të bësh me njerëzit që tallen e qeshin se nuk kam këmbë, është ta përdor këtë gjë për t`i dhënë më shumë forcë vetes për të ecur përpara. Ata që të urrejnë janë edhe fansat e tu më të mëdhenj”, thotë Zion.

*Burimi Daily Mail