Showbiz

Hygerta është miss dhe ashtu e paska edhe mamin

Hygerta është miss dhe ashtu e paska edhe mamin

Qëllimi ishte t`i uronte ditëlindjen, por ngjashmëria mes Hygerta Sakos dhe nënës së saj bie në sy.

Tek buzëqeshja, tek shikimi, të dyja njësoj. Ish-missi shqiptar ka poston dy foto të së ëmës, një kur ishte e re me flokët me onde dhe një sot me flokët e zbardhura.

Hygerta është miss dhe ashtu e paska edhe mamin

“55 vjet diferencë, por je më e bukur se kurrë. Gëzuar ditëlindjen flokëbardha ime. Më ka bekuar Zoti me një nënë si ty”, shkruan Hygerta.

Komentet poshtë postimit nuk janë përqendruar vetëm tek pamja e zonjës, por edhe tek nostalgjia, si nxënësit e saj.