Showbiz

I dërgoi mesazh mbretëreshës. Pas Beckham-it, njerëzit vënë në lojë edhe Geri-n e ‘Spice Girl’

I dërgoi mesazh mbretëreshës. Pas Beckham-it, njerëzit

Geri Horner është shfaqur me figure dhe zë në Jubileun e Platinit të Mbretëreshës Elizabeth.

I dërgoi mesazh mbretëreshës. Pas Beckham-it, njerëzit

“Mbretëresha jonë, e sjellshme, e dashur, e fortë, që i shërben vendit tonë, Komonuelthit, duke na bashkuar të gjithëve së bashku. Duke vënë gjithmonë të tjerët para vetes, ju jeni vërtet frymëzuese, brenda dhe jashtë, ne ju falënderojmë... ju duam.”, tha Geri dhe njerëzit nuk e besuan.

Komentet në rrjete sociale e kanë sulmuar po aq sa edhe David Beckham që i bëri një urim në Instagramin e tij. Për Geri-n thonë se nuk shfaqte asnjë emocion teksa e uronte për 70-vjetorin në fron. Shkruajnë se duket sikur e kanë detyruar të dalë e ta përshëndesë. Kurse për David thanë se është servil e se kërkon të marroë titullin kalorsiak “Sir”.

I dërgoi mesazh mbretëreshës. Pas Beckham-it, njerëzit