Showbiz

I duam kafenetë në Tiranë si fotoja e Rudina Magjistarit nga Parisi

I duam kafenetë në Tiranë si fotoja e Rudina Magjistarit nga

Rudina Magjistari e nisi javën me një mirëmëngjes nga Parisi. Shpërndau foton e një kafeneje që kishte gjetur zgjidhjen ideale për të siguruar distancimin fizik. Vendet që nuk duhet të zihen nga njerëzit, i kanë zënë arushat Teddy Bear.

I duam kafenetë në Tiranë si fotoja e Rudina Magjistarit nga

“Mirëmëngjes me këtë foto nga një kafene në Paris, që përdor Teddy Bears për distancimin fizik. Kijeni veten kujdes!”, shkruan Rudina dhe a nuk do ishte superzgjidhje edhe për lokalet në Tiranë?