Showbiz

Icardi u tregon të gjithëve se e kishin gabim. Ai dhe Wanda janë bashkë

Icardi u tregon të gjithëve se e kishin gabim. Ai dhe Wanda janë

Ishte statusi i gruas së tij Wanda që trazoi rrjetin. Ajo shkruante “për një femër të tillë shkatërrove familjen” dhe u interpretua si një mënyrë për të dhënë mesazhin se ishte ndarë nga futbollisti e se mes tyre kishte pasur një të tretë.

Icardi u tregon të gjithëve se e kishin gabim. Ai dhe Wanda janë

Pak orë më vonë, ishte vetë Icardi që i mohoi lajmet me një foto të të dyve bashkë përqafuar e mbushur plot me zemra.

Ka pasur apo nuk ka pasur një konflikt mes tyre, pak rëndësi ka. Fotoja e fundit i shfaq bashkë.