Showbiz

Çifti i të panjohurve e fton në dasmë, Keanu Reeves shkon vërtet atje

Çifti i të panjohurve e fton në dasmë, Keanu Reeves shkon

Një çift i porsamartuar britanik, James dhe Nikki Roadnight , u përpoqën të ftonin Keanu Reeves në dasmën e tyre, sepse ai ishte me pushime në hotelin ku u mbajt pritja në Northamptonshire.

Të dy ishin të panjohur për aktorin e Matrix dhe kur ai u shfaq vërtet në ceremoni, askush nuk mund ta besonte. Gjatë gjithë festës dhe gjatë shkëmbimit të premtimeve, ylli ka qenë i pranishëm, duke lejuar edhe disa fotografi dhe disa biseda me çiftin dhe të ftuarit.

Çifti i të panjohurve e fton në dasmë, Keanu Reeves shkon

Vetëm pak javë më parë, në aeroportin e Nju Jorkut, ylli i ishte përgjigjur me durim pyetjeve që i kishte bërë një djalë i ri.

Fakti u raportua në rrjetet sociale nga një përdorues që ishte dëshmitar i skenës, i cili kishte komentuar: Mendova ta ndaj sepse ky njeri është një person i shkëlqyer dhe momente të vogla si këto mund të bëjnë një ndryshim të madh në jetën e njerëzve. Ne kemi nevojë për më shumë Keanu!