Showbiz

Instagrami është mbushur me fëmijë!

Instagrami është mbushur me fëmijë!

“Gëzuar 1 qershorin”, ky është kryepostimi i Instagramit sot që është mbushur me foto fëmijësh, tullumbacesh dhe dhuratash.

Dikush me një dedikim të shkurtër si Xhensila, dikush me poezi të gjatë si Zaimina e dikush me foto nga festa si Sidriti dhe Eriona, të gjithë uruan vogëlushët.

Instagrami është mbushur me fëmijë!

Instagrami është mbushur me fëmijë!

Instagrami është mbushur me fëmijë!

Instagrami është mbushur me fëmijë!

Instagrami është mbushur me fëmijë!

Instagrami është mbushur me fëmijë!

Instagrami është mbushur me fëmijë!

Instagrami është mbushur me fëmijë!

Dita e parë e muajit dhe Dita e Fëmijëve përkoi me lehtësimin e masave, kështu që pas disa muajve izolim, sot ata mund të shijojnë lirinë e munguar.