Showbiz

Irma Libohova ra pre e një Fake News në 1 prill

Irma Libohova ra pre e një Fake News në 1 prill

Ka qenë një gënjeshtër e mikut të saj i cili ka bërë të duket si një link i faqes së Top Channel ku shkruhej: “Artistja thyen ligjin”.  Dhe më pas shkruhej se kishte dalë pa marrë leje në e-albania.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irma Libohova (@ilibohova) on

“Sado u mundova të jem vigjilente,në ditën e madhe të 1 prillit,prapëseprapë nc!Teknologjia ,që c’të them? Rrengun me klas, e bëri profja i këtij zanati @enis.mullaj . Rrofsh profe! Ta kthefsha në ditë lirie”, shkruan Irma që publikoi edhe bisedën me mikun e saj të cilit i thoshte me siguri se s`kishte dalë as nga dera e shtëpisë për në oborr.